Slider

VMRG panelen, gegarandeerde kwaliteit

Panelen Holland is een VMRG Panelen bedrijf en biedt hiermee gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit op het gebied van Panelen. Als opdrachtgever is dit te herkennen aan het logo VMRG Panelen. Panelen Holland is goedgekeurd door SKG-IKOB Certificatie en voldoet daarmee aan de VMRG Kwaliteitseisen voor Panelen (www.vmrgkwaliteitseisen.nl). Deze keuring vindt jaarlijks plaats. VMRG Panelen is een snel groeiende groep van professionele bedrijven op het gebied van Panelen die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG: “Alle gevelbouwers die bij de VMRG aangesloten zijn, hebben het VMRG-Keurmerk. Zij willen zeker weten dat het bedrijf waar ze panelen van betrekken ook voldoet aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Het logo VMRG Panelen en het bijbehorende certificaat bieden deze zekerheid. De bedrijven worden jaarlijks door een onafhankelijke instantie gekeurd, waardoor continue kwaliteit gewaarborgd is. De VMRG Panelen bedrijven houden intensief contact, zowel onderling, als met de gevelbouwers. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzame gebouwde toekomst te garanderen.”

Download [hier] het certificaat.

VKG

ISO CERTIFICAAT

Sinds 1993 is Panelen Holland ISO gecertificeerd voor de fabricage van sandwichpanelen. In april 2017 heeft Panelen Holland de nieuwe ISO9001 (download) en de ISO14001 (download) behaald.

Panelen Holland geïsoleerd vloerluik

KOMO CERTIFICAAT

Sinds 2001 heeft Panelen Holland het KOMO attest-met-productcertificaat nummer 2069/01 voor de vervaardiging van vloerluiken. De vloerluiken zijn bestemd voor toepassing in de begane-grond-vloer. Dit product wordt op de markt gebracht onder de merknaam Eterluik.

GIP-GARANTIE

Panelen Holland heeft een tweetal garantiecertificaten. Het betreft een 10 jaar verzekerde productgarantie op de verlijming en een 10 jaar verzekerde productgarantie op de poedercoating. Het risico van deze productgaranties is door Panelen Holland verzekerd bij de Stichting Garantiefonds Industriële Producten, het GIP.

 

Panelen Holland certificaat poedercoating Panelen Holland certificaat verlijming
Garantie Certificaat Poedercoating Garantie Certificaat Verlijming

 

Per order kan een garantie-certificaat worden verstrekt. In het certificaat staan de voorwaarden van de garantie vermeld. Indien u geïnteresseerd bent in onze garantiecertificaten dan kunt u eenvoudig op afbeeldingen klikken om het pdf-bestand te downloaden. Voor meer informatie belt u met ons verkoopteam: 0516 568 568. De GIP-garantie is mede mogelijk omdat Panelen Holland ISO 9001:2008 gecertificeerd is.