Fulltime commercieel medewerker binnendienst Panelen Holland (40 uur)

Voor onze afdeling verkoop zijn wij op zoek naar een enthousiaste kracht die de zich vooral bezig gaat houden met orderinvoer, maken van offertes en het telefonisch te woord staan van onze klanten. De functie wordt grotendeels vanaf kantoor uitgevoerd. Na verloop van tijd zul je ook bij klanten op bezoek gaan. De functie is per direct beschikbaar.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
– Opstellen van offertes door middel van kostprijscalculaties;
– Invoeren cq. verwerken van orders;
– Klantcontact (1e lijns-telefonie, technische vragen beantwoorden)
– Relatiebeheer bij de klant; eventueel koude acquisitie

Functie eisen:
Voor deze functie zijn wij opzoek naar een representatieve, communicatief sterke aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent klantgericht, gemotiveerd en streeft naar het beste resultaat.

Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen;
– Je hebt hbo werk- en denkniveau;
– Je hebt affiniteit met techniek/bouw;
– Je hebt de capaciteit om nieuwe ERP-systemen snel eigen te maken;
– Je bent gedreven en je werkt graag samen in een team.

Naast de administratieve werkzaamheden op kantoor ben je dus het visitekaartje van het bedrijf voor de klanten. Met jouw technische inzicht en jouw klantgerichte houding laat jij alles op rolletjes verlopen.

Over Panelen Holland:
Panelen Holland heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van custom-made sandwichpanelen (esthetische, geïsoleerde kozijnvullingen voor de gevelbouw).

Het verlijmen van diverse soorten materialen is de core-business van het bedrijf. Door het uitgebreide machinepark zijn we in staat sandwichpanelen in alle soorten en maten te produceren. Naast sandwichpanelen voor de gevelindustrie produceert Panelen Holland ook sandwichpanelen voor allerlei toepassingen in andere markten.

Aanbod:
Wij bieden een afwisselende dynamische fulltime functie waarin je een belangrijke positie in zult nemen in het uit 5 personen bestaande verkoopteam. Het salaris zal marktconform zijn en de reiskosten in overleg.

Solliciteren:
Stuur je sollicitie onder begeleiding van CV naar v.wijnja@panelenholland.nl