Brand in onze opslagloods

2 maart 2020

In de nacht van zaterdag op zondag zijn wij helaas getroffen door een zeer grote brand in onze opslagloods. Het betreft hier enkele duizenden vierkante meters waar een groot deel van onze voorraad, halffabricaat en gereed product opgeslagen stonden. Helaas is er niks van de loods en inhoud overgebleven en moet alles als verloren worden beschouwd.

Wij zijn op dit moment aan het inventariseren welke materialen en welke orders hier exact stonden ten tijde van de brand. Als u geen schrijven van ons heeft ontvangen, heeft dit voor u geen gevolgen of is het op dit moment nog niet bekend of het gevolgen voor u heeft.

Uiteraard doen wij onze best om alles zo spoedig mogelijk in kaart te brengen en de verloren gegane goederen en producten op meest kort mogelijke termijn weer opnieuw in huis en geproduceerd te krijgen.

Hierbij bieden wij u onze oprechte excuses voor het ongemak aan.