Panelen Holland blikt terug op geslaagd jubileum

Vandaag vierden wij ons 40-jarige bestaan. Naast het personeel en familie, waren ook omwonenden welkom voor een rondleiding door de fabriek onder het genot van een hapje en een drankje.

In de ochtend hebben we een congres met netwerkbeurs georganiseerd voor de genodigde  relaties, klanten en leveranciers. Zo opende Harry Oosterman (Burgemeester Ooststellingwerf) deze dag passend met de woorden: “Wat is het fijn om in de regio te zien hoe de verschillende bedrijven met elkaar samenwerken. Panelen Holland is hierin een voorbeeld, want ook deze dag is dat duidelijk terug te zien in de manier waarop de netwerkbeurs en het congres zijn georganiseerd.”

Onder de bezielende leiding van Geert van Tuinen (dagvoorzitter en presentator Omrop Fryslân) werd het woord gegeven aan Professor Hennes de Ridder (emeritus-hoogleraar Integraal Ontwerpen aan de TU Delft). Hij sprak in een interactieve setting met de ruim 125 aanwezigen over het thema: “De toekomst van de bouw”.

Als klap op de vuurpijl kreeg Harjan Winter (Algemeen Directeur) de gelegenheid om het gedoneerde bedrag ten behoeve van het UMCG Kanker Researchfonds (KRF) kenbaar te maken. Nienke Eilainder (projectleider KRF) was aanwezig om de cheque van € 10.000,- in ontvangst te nemen en vertelde kort over de bestemming van dit bedrag : wetenschappelijk onderzoek naar het voorkomen van kanker, het verbeteren van de behandeling van kanker en beter overleven met en na kanker.

Onder begeleiding van livemuziek, verschillende foodtrucks en catering, workshops voor de kinderen en een springkussen, werd de avond voor ons personeel en haar familie ingeleid. Kortom, we blikken terug op een geslaagd 40-jarig jubileum met een gouden randje!