Cradle to Cradle certificaat voor sandwichpanelen Panelen Holland

Panelen Holland is trots op het feit, dat zij de eerste producent van sandwichpanelen voor de gevelbouw ter wereld is die een C2C certificering op haar sandwichpanelen heeft. Milieuvriendelijke en energie-efficiƫnte oplossingen spelen een steeds belangrijkere rol in de bouwsector.

Vanaf de start van Panelen Holland in 1979, is milieubewustzijn deel van ons DNA. Panelen Holland begon met de ontwikkeling van isolerende producten ver voordat de vraag naar een hoge R-waarde werd opgenomen in het Nederlandse bouwbesluit. Onze sandwichpanelen worden vervaardigd uit combinaties van o.a. staal, aluminium, glas, pir en steenwol. Allemaal materialen met milieuvriendelijke eigenschappen en een grote recyclingcapaciteit.

Sinds onze oprichting is de vraag naar hoogwaardige panelen explosief toegenomen. Klanten kiezen voor Panelen Holland vanwege de grote mate van flexibiliteit en talloze mogelijkheden.

De Cradle to Cradle standaard en de gedachte erachter passen helemaal bij onze bedrijfsfilosofie. Daarom committeren we ons graag aan de spelregels die bij de certificering horen. Klanten op zoek naar volledig circulaire bouwproducten kunnen voortaan bij Panelen Holland terecht.

Voor Panelen Holland is duurzaamheid geen woord. Je zou bijna kunnen zeggen dat duurzaamheid in onze genen zit. De Cradle to Cradle certificering is een bevestiging van onze ambities. Wij blijven bijdragen aan het verduurzamen van Nederlandse gebouwen.