Vacature productiemedewerker

Kom jij onze productie versterken? (m/v, parttime + fulltime 40 uur per week)

Wij zijn continue op zoek naar handige medewerkers voor in onze productieafdelingen.

Over Panelen Holland

Panelen Holland is marktleider en toonaangevend op het gebied van sandwichpanelen. De expertise op het terrein van het custom-made produceren, verlijmen en leveren van diverse soorten sandwichpanelen en plaatwerk laat met name gevelbouwers architectonische hoogstandjes realiseren. Ook levert Panelen Holland (van oorsprong groot geworden binnen de bouw en aanverwant) haar panelen aan diverse industrieën zoals de petrochemie, machinebouw en worden er panelen voor luchtbehandelingskasten en dockshelters geproduceerd. In het bijna 40-jarige bestaan is het bedrijf gegroeid van een productieoppervlakte van 500 m2 tot meer dan 10.000 m2, dit op twee moderne productielocaties.

Door kwaliteit, snelle levertijden, diversiteit in soorten – materialen – maten en een zeer modern machinepark is Panelen Holland binnen heel Nederland synoniem komen te staan voor dè partner als het gaat om custom-made sandwichpanelen. Zie ook: www.panelenholland.nl.

De functie

Met grote regelmaat zijn wij op zoek naar productiemedewerkers voor onze plaatwerkerij of sandwichpanelenfabriek. Het gaat hier om een parttime, of een fulltime-functie van maandag- vrijdag. We streven er naar om onze medewerkers multi-inzetbaar te hebben, je werkzaamheden kunnen dus variëren.

Functie-eisen

  • Gemotiveerd en nauwkeurig
  • Technische achtergrond
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Collegiaal en stressbestendig
  • Heftruck certificaat (pré, geen must)
  • Woonachtig in Oosterwolde (FRL) of omgeving
  • Fulltime beschikbaar

Wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Een gezellig team om in te werken
  • Veel afwisseling en dynamiek

Sollicitatieprocedure

Ben jij fulltime beschikbaar, gemotiveerd en ook nog handig? Solliciteer dan direct bij ons in-house uitzendbureau: Werkplan.

T 0522-274014
www.werkplan.nl
oosterwolde@werkplan.nl