Algemeen Directeur

Panelen Holland is marktleider en toonaangevend op het gebied van sandwichpanelen. De expertise op het terrein van het custom-made produceren, verlijmen en leveren van diverse soorten sandwichpanelen en plaatwerk, laat met name gevelbouwers architectonische hoogstandjes realiseren. Ook levert Panelen Holland (van oorsprong groot geworden binnen de bouw en aanverwant) haar panelen aan diverse industrieën zoals de petrochemie, scheepsvaart en machinebouw. In het bijna 40-jarige bestaan is het bedrijf gegroeid van een productieoppervlakte van 500 m2 tot meer dan 10.000 m2, dit op twee moderne productielocaties.

Door kwaliteit, snelle levertijden, diversiteit in soorten – materialen – maten en een zeer modern machinepark is Panelen Holland binnen heel Nederland synoniem komen te staan voor dè partner als het gaat om custom-made sandwichpanelen. Zie ook: www.panelenholland.nl.

Vanwege promotie van de huidige Algemeen Directeur is er een mooie positie ontstaan binnen het financieel zeer gezonde en groeiende Panelen Holland.

Algemeen Directeur

Bouw en aanverwant – CEO met affiniteit productie

De uitdaging

Je bent volledig en in al haar facetten eindverantwoordelijk voor de organisatie Panelen Holland. Je stuurt dagelijks op efficiency van processen, klanttevredenheid, werkwijzen, samenwerking tussen afdelingen en rendement. Je laat ruim 100 gedreven en vaktechnisch toegeruste medewerkers iedere dag met plezier toegevoegde waarde leveren en effectief samenwerken. Jouw visie, strategie en plannen maken Panelen Holland nog sterker voor de toekomst. Naast dat je initiator bent van verbeteringen, draag je jouw visie iedere dag uit en ben je zichtbaar op de werkvloer. Jij inspireert, motiveert, controleert, stuurt en ontzorgt, zodat productie en verkoop zich ieder moment op het product en de markt kunnen richten.

Vanzelfsprekend draag je zorg voor de continuïteit, de rentabiliteit en gezonde vermogenspositie van de onderneming op zowel de korte, middellange als lange termijn. Je bent voorzitter van het MT en rapporteert periodiek aan de aandeelhouders.

Het ideaalprofiel

  • Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, bijvoorbeeld richting bouwkunde of bedrijfskunde;
  • Minimaal zeven jaar ervaring in een eindverantwoordelijke positie, bij voorkeur productie gerelateerd en/of in de bouw en aanverwant;
  • Een stevige, ondernemende leider met een praktische en zakelijke instelling;
  • Communicatief en contactueel zeer vaardig, cijfermatig stevig onderlegd;
  • Hands on mentaliteit en het vermogen om mensen en teams te verbinden.

Interesse in deze directiepositie bij Panelen Holland?

Durf jij deze eindverantwoordelijke rol bij Panelen Holland vanuit kennis en ervaring op je te nemen? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie. ASBR YouManagement begeleidt Panelen Holland exclusief bij de werving & selectie. Je kunt je dus (meer dan vertrouwelijk) richten tot Edwin Klomp via vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting kun je desgewenst bellen naar 088-1260440, na kantoortijd op 06-55194295.