Panelen Holland is nu ook VKG lid!

Het VKG Keurmerk© staat voor integrale kwaliteit van kunststof kozijnen, ramen en deuren. De totale keten van bedrijven uit de toelevering, de kozijnproductie en de montage is gesloten. De technische eisen, die de basis vormen voor deze integrale kwaliteit, staan omschreven in de VKG Kwaliteitseisen en adviezen©. Deze zijn transparant opgetekend in de voor iedereen toegankelijke website www.vkg-kwaliteitshandboek.nl.

Zowel de toeleveranciers (VKG partners), de kozijnfabrikanten, evenals dealers en montagebedrijven worden actief betrokken bij de totstandkoming van deze ketenkwaliteit herkenbaar aan het VKG Keurmerk©. Vanuit de klant gezien, zowel particulier als professioneel, hoeft er maar op één keurmerk gelet te worden als bewijs van gecontroleerde kwaliteit en zekerheid: het VKG Keurmerk©.

Panelen Holland heeft zich door haar jarenlange ervaring en expertise ontwikkeld tot marktleider op het gebied van Custom-made sandwichpanelen. Het verlijmen van diverse soorten materialen is de core-business van het bedrijf. Door het uitgebreide machinepark zijn we in staat sandwichpanelen in alle soorten en maten te produceren. We denken graag van tekentafel tot uitlevering mee om tot de beste oplossing te komen. Naast sandwichpanelen voor de gevelindustrie worden er ook sandwichpanelen voor allerlei toepassingen in andere markten geproduceerd.