Panelen Holland gekeurd voor VMRG

VMRG Panelen is de nieuwe naam van professionele Panelenbedrijven die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Panelen Holland is hiervoor gekeurd door SKG-IKOB en directeur Harjan Winter heeft het certificaat mogen ontvangen uit handen van Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG.

VMRG PANELEN, GEGARANDEERDE KWALITEIT
Panelen Holland is een VMRG Panelen bedrijf en biedt hiermee gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit op het gebied van Panelen. Als opdrachtgever is dit te herkennen aan het logo VMRG Panelen. ‘Naam bedrijf’ is goedgekeurd door SKG-IKOB Certificatie en voldoet daarmee aan de VMRG Kwaliteitseisen voor Panelen (www.vmrgkwaliteitseisen.nl). Deze keuring vindt jaarlijks plaats.

VMRG Panelen is een snel groeiende groep van professionele bedrijven op het gebied van Panelen die gegarandeerd voldoen aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Bert Lieverse, voorzitter en directeur van de VMRG: “Alle gevelbouwers die bij de VMRG aangesloten zijn, hebben het VMRG-Keurmerk. Zij willen zeker weten dat het bedrijf waar ze panelen van betrekken ook voldoet aan de VMRG-Kwaliteitseisen. Het logo VMRG Panelen en het bijbehorende certificaat bieden deze zekerheid. De bedrijven worden jaarlijks door een onafhankelijke instantie gekeurd, waardoor continue kwaliteit gewaarborgd is. De VMRG Panelen bedrijven houden intensief contact, zowel onderling, als met de gevelbouwers. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen ze kennis en wordt er samengewerkt aan innovatieve oplossingen om een duurzame gebouwde toekomst te garanderen.”